Superline®

Superline Plantenbakken: een lichtend voorbeeld

standardDe roest vast staal plantenbakken van de Superline® collection zijn adembenemend mooi. Het stijlvolle design zorgt voor juist die styling die u zoekt zonder er direct de aandacht op te focussen. Vernieuwend, uitnodigend en stijlvol dit en natuurlijk 100% Nederlands ontwerp, met gecertificeerd roest vast staal met vakmanschap vervaardigd door gebruik te maken van vaardigheden die al honderden jaren garant staan voor traditioneel design en kwaliteit.

Puur vakmanschap

Iedere plantenbak wordt door minimaal tien uiterst vaardige en ervaren medewerkers vervaardigd. Het volledige proces van snijden, rollen, lassen, coaten en polijsten zijn in handen van deze zeer ervaren medewerkers. Hier worden moderne technologie en traditionele vaardigheden perfect gecombineerd tot een stijlvol uiterlijk en uitzonderlijke kwaliteit van het eind product.

Speciale en maatwerk ontwerpen

Wij kunnen u ook een brede range aan speciale ontwerpen bieden, zoals bijvoorbeeld plint modellen.
Deze plantenbakken stralen klassen en kwaliteit uit zonder een prominenten plaats in te nemen in de rest van de omgeving. Tevens kunt u kiezen uit een prachtig varieteit aan frames, stijlvolle soorten hout fineer en verschillende typen wielen voor een verrijdbare basis. De door ons toegepaste supercoating garandeert een waterdicht eindresultaat. De gladde en vuilafstotende buitenlaag is beschikbaar in elke gewenste kleur.

Superline® stainless steel is beschikbaar in een maatwerk ontwerp. Hierdoor kunt u uw wensen vertalen in een prachtig eindproduct. Zo kunt u bijvoorbeeld Superline® stainless steel combineren met uw recepitie, stoelen, wandbekleding of railings. Omdat ontwerp en productie allemaal onder een dak plaats vindt hoeft u nooit lang te wachten op het prachtige eindresultaat. Superline® stainless steel inspireert u om net die extra stap te nemen naar de perfecte inrichting!

Superline Planters: The stainless steel planters