Reclamevoorwerpen

Superline® reclamevoorwerpen

Deze multi functionele objecten nodigen uit om te worden bekeken en zijn zo ontworpen dat ze uitnodigend zijn om op te gaan zitten. Dit model zitmeubel is nu ook beschikbaar met geintegreerde plantenbak en heeft tal van mogelijkheden om op te vullen met advertentieruimte voor uw adverteerders of klanten.

Reclame ruimte en zitmeubelen

Een verouderde reclame kan door de klant zelf eenvoudig worden vervangen, door het verwijderen van de 5 millimeter dikke plaat van Plexiglas. Plexiglas is een duurzaam en krasbestendig materiaal; krassen die eventueel ontstaan kunnen eenvoudig worden verholpen.

Driehoekig of rond reclameruimte

De advertentie voor deze optie wordt door het publiek gezien door middel van 3 borden met de afmetingen 900 x 700 mm die een driehoek / piramide vorm realiseren. Of er kan gebruik worden gemaakt van 4 borden in de afmeting 900 x 650 mm die een cirkel realiseren die rust boven op de top van de Saturnus. In dit geval is het aanbrengen van een beschermende plastic laag noodzakelijk.

Adverteren op de achterzijde van het meubel

Deze bank maakt gebruik van de plantenbak als de achterkant van de bank. Deze achterkant kan worden gebruikt als een ideale basis om een reclame boodschap op aan te brengen.

De standaard zitting van het meubel is gemaakt van berkenhout, maar is als optie ook leverbaar met zittingen van eiken of jatobat. Het RVS kunt u perfect onderhouden met de Superline’s® stainless steel cleaner.

Specificaties

  • Volledig handgebouwd
  • RVS, ook verkrijgbaar in staal
  • Ook leverbaar in elke gewenste RAL kleur
  • 100% water dicht
  • Beschikbaar in elk gewenst formaat
  • Kan worden voorzien van verschillende soorten hout naar keuze

 

sketchup_logo

Een alsmaar groeiend aantal van onze modellen is beschikbaar als een SketchUp Model in de Google 3D Warehouse. Deze modellen kunt u gratis downloaden en wij moedigen u aan om ze te gebruiken in uw 3D designs en layouts.

Let op: Vectorworks gebruikers

Gebruik volgende handleiding (pdf) waarin wordt uitgelegd hoe u de SketchUp afbeeldingen kunt importeren in de door u gebruikte softwaren.

Superline Planters: The stainless steel planters