FAQ

Veel gestelde vragen over onze producten.

Welke garantie geeft superline mij?
Uw garantieperiode om fabricage fouten bedraagt 5 jaar. Gedurende deze periode zullen wij er alles aan doen om eventuele fouten in de fabricage van uw object naar wens te herstellen.

Welke materialen worden er gebruikt?
De plantenbakken zijn vervaardigd van RVS, de binnenkant wordt gespoten met een beschermende coating om zo de plantenbak watervast te maken.

Kan ik de plantenbakken binnenshuis gebruiken?
Ja de plantenbakken zijn ontworpen om binnen en buiten gebruikt te kunnen worden. Houdt er wel rekening mee dat er optioneel irrigatie gaten in de bodem van de plantenbak kunnen worden aangebracht. In dit geval is het aan te bevelen om een watervast liner aan te brengen om zo ongewenste vlek vorming te voorkomen.

Kunnen de plantenbakken gebruikt worden in de buurt van zwembaden?
Ja, plantenbakken die worden geplaatst bij zwembaden worden gemaakt van een speciaal soort RVS. Wilt u de plantenbakken gebruiken bij of in de buurt van een zwembad, laat ons dit dan wel weten zodat we hier tijdens de productie rekening mee kunnen houden.

Kunnen de plantenbakken ook aan zee worden gebruikt
Ja,. voor buitengebruik aan zee of omgeving met zwaardere weersomstandigheden maken we gebruik van een speciale soort RVS. Voor ons is het dan ook van belang om dit op voorhand te weten zodat we hiermee rekening kunnen houden tijdens de productie.

Hoe kan ik de plantenbakken reinigen
Een vochtige doek of spons is meestal genoeg om de plantenbakken te reinigen. Indien nodig kunt u gebruik maken van een standaard schoonmaakmiddel. De coating heeft een gebruiksverwachting die gelijk is aan die van autolak. Wanneer de plantenbakken regelmatig worden gereinigd dan zorgt dit voor een lange levensduur van de plantenbak.

Gebruik in GEEN GEVAL, krassende schoonmaakmiddelen, doeken of sponzen. Dit kan leiden tot oppervlakkige schade wat corrosie in de hand helpt.

Zijn de plantenbakken vorst en hitte bestendig
Ja, de plantenbakken zijn vorst en hitte bestendig. Houdt er wel rekening mee dat de oppervlakte van de plantenbak, wanneer deze in direct zonlicht staat zeer warm kan worden, afhankelijk van de gebruikte coating.

Superline Planters: The stainless steel planters